2012. október 19., péntek

Dream válogatás - Dream nyeremény


Azt hiszem, nem mondok nagy butaságot, amikor azt mondom: a Maxim Könyvkiadó októberben megjelenő regényeit - nevezetesen a Dream Válogatás köteteit - olvasók sokasága várta. 
Nem véletlenül. Hiszen a kiadó olyan ígéretes és csodálatos olvasási élményt nyújtó regények kiadását tűzte ki célul, melyek mellett egyetlen igazi könyvmoly sem mehetett el érdektelenül.

És ha mindez nem volna elég, most még fantasztikusabb akcióval rukkolt elő a kiadó:
mindazok, akik vásároltak a Maxim Könyvkiadó regényei közül, most  esélyes lehet megnyerni a kisorsolásra kerülő hat darab, kétéjszakás wellness hétvége egyikét két fő részére, félpanziós ellátással az egyedülálló környezetben fekvő négycsillagos Hotel Corvus Aquába, Gyopárosfürdőre.

Mit kell tenni érte?

Szinte semmit - csupán olvasni! :) 
Vagyis: ha megvásároljátok a Dream válogatás vagy a HiStory válogatás legalább egy kötetét (Angyalsors, Angyalfény, Álmok bandája, Árnyalatnyi remény, Galambok őrizői, Gyönyörű sorscsapás - kemény- vagy puhatáblás kivitel, Kezünkben a jövőnk, Ragyogás vagy Vajon létezik szerelem első látásra?), nincs más dolgotok, mint elolvasni és elfogadni a nyereményjáték szabályzatát és regisztrálni a vásárlást igazoló blokk vagy számla sorszámával, amelyet a Válogatás Facebook oldalán a Wellness Nyereményjáték gombra, kattintva tehettek meg (ha még nem rajongói az oldalnak, akkor először lájkolni kell az oldalt).

Sok sikert és jó olvasást kívánok Mindenkinek! :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates