2013. március 26., kedd

Játsszatok velem és nyerjetek könyvcsomagot!

Mostanában több olyan könyvet is olvastam, amibe mindenféle rejtvények és kódok voltak belecsempészve. Vagy a kijutáshoz, vagy a megtaláláshoz, vagy a leleplezéshez volt szükség arra, hogy a szereplők megfejtsék azokat. 

Nos, innen jött az ötlet: ha már ilyen gyönyörű tavaszunk van, üssük el az időt és játsszunk mi is kitalálósat! Fejtsük meg a rejtvényeket, keressük meg és rakjuk össze a kódokat!
És ha megvan, nyerjük meg a kincset! Hogy jelen esetben mi is a kincs? Mivel dolgozni kell érte, legyen valami izgalmas! Mondjuk: egy több könyvből álló könyvcsomag!

Lássuk, mit kell tenned!

A blog bizonyos oldalain (különböző könyvbejegyzésekben) elrejtettem néhány szót ILYEN MÓDON. Ezeket kell - helyes sorrendben - megkeresned, mondattá fűznöd és az összerakott mondatot elküldened április 7-ig  a roniolvas@gmail.com e-mail címre. Az e-mail tárgya: JÁTÉK


Íme a segítség ahhoz, hogy hol találod meg a szavakat:


1. Április 1-jén jelenik meg az Atlantic Press Kiadó gondozásában ez a gasztroregény, mely a konvencionális magyar ízekről, szerelemről, szenvedélyről szól.

2. A Főnix Könyvműhely újdonságáról szól az a bejegyzés, amelyben ezt a két piciny szócskát elrejtettem. Főhőse azért indul útnak, hogy megtalálja elveszett apját és a reményt a jobb, a szebb jövőre egy sivár, növények és fák nélküli világban.

3. Az egyik legkedvesebb olvasmányomról szól a bejegyzés, amelyben a harmadik szót megtalálod. A könyvet a Ciceró Kiadó adta ki egy sorozat második részeként, mely két zenész fiatal, Adam és Mia újbóli találkozását hivatott elmesélni.

4. Nos, az utolsó szócska egy olyan könyv recenziójában rejtőzik, mely a tavalyi év talán egyik legnagyobb meglepetése - és pozitív csalódása  volt számomra. Főhőse Miranda, aki súlyos emlékezetkiesésben szenved, és néha-néha felvillanó emlékképeiből próbálja összerakni korábbi önmagát és életét. Ám lehet, hogy ezek az emlékek Hamis emlékek?? :)


Remélem, sokat segítettem! :) Ha megvan a mondat, akkor április 7-ig küldd el a fent megadott e-mail címre! A helyes megfejtést beküldők között egy 4 könyvből álló  KÖNYVCSOMAGOT sorsolok ki, melynek tagjai a következők:





Játékra  és kincsvadászatra fel! Sok szerencsét!




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates