2014. január 11., szombat

A karácsony "fényei" - avagy az ajándékokról

Már jócskán elmúltak az Ünnepek, igyekszünk visszarázódni a hétköznapokba, és a nagy visszatérés közepette el is felejtettem beszámolni róla, hogy milyen nagyszerű dolgok történtek Velem ezidőtájt..

Az első és legfontosabb dolog, hogy a lestrapált, kocka laptopom helyett az Angyalkák megleptek egy csodaszép, csillogós-villogós fehér női notbook-kal, amin - komolyan mondom - még a munka is élvezet! 
Arról inkább nem beszélnék most, hogy a több év alatt felgyülemlett adatmennyiség lementése és átpakolása mennyi ideig tartott és milyen szelektációs munkálatokkal járt, hiszen ez egy örvendezős, lelkes poszt, mindennek nézzük kizárólag jó oldalát! Megdolgoztatott rendesen, de ennek eredményeképpen nemcsak, hogy van egy szépséges gépem, de valamennyi rajta tárolt adat is a lehető legnagyobb rendben tárolódik rajta, mindenféle felesleges sallang és lim-lom nélkül! Így aztán nem is lehet kérdés, hogy mennyire jó időülni a gép elé és böngészni...mindenfélét... és aztán hamarosan sok-sok felgyülemlett véleményt leírni az általam olvasott könyvekről...

Nagy valószínűség szerint közöttük lesznek azok a kötetek is, amelyeket szintén a karácsony angyalai hoztak nekem, innen is, onnan is, természetesen csupa könyvmoly baráttól . 
Minden egyes könyvnek hihetetlen módon örülök, hiszen csupa olyan könyv, amire már régóta fájt a fogam, így aztán nekikezdek ebben az évben. Ezek pedig a következők:


És még egy, ami kimaradt, mert már nem a könyvespolcon, hanem az éjjeliszekrényen figyel, arra várva, hogy végiglapozzam valamennyi oldalát...


Köszönöm, Angyalok! 
Jó olvasást Mindenkinek!




1 megjegyzés:

Unknown írta...

Az én ajándékom sincs még ott... Jövő héten... :-))

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates