2013. augusztus 26., hétfő

Újabb filmes hír - ezúttal a Fallen szereplőiről

Úgy tűnik, mostanában nem nagyon tudnak kiadni úgy egy YA könyvet, hogy előbb-utóbb ne gondolná úgy valamelyik producer/rendező/forgatókönyvíró stb. hogy ő márpedig filmet csinál belőle. Persze ez nem baj, de nekem néha megfordul a fejemben: talán nincs elég ötletük a filmeseknek és ezért fordulnak a könyvek felé ennyire? Vagy talán a könyvek térhódítása vált kiterjedtebbé, és ez ragadja meg a hollywoodi stúdiókat ennyire? Hiszen ha egy könyv befutott és szép sikereket ért el, akkor várhatóan a belőle készült film is nézettségeket döngethet...
Találgatok, morfondírozok ezeken, de a lényegen nem változtat: jönnek a filmadaptációk! Még mindig jönnek! :-)

Nemrégiben éppen Lauren Kate könyvének filmváltozata került középpontba, hiszen az írónő bejelentette: megvan a két főszereplő!

Luce-t, a fiatal, kissé fura és zavarodottnak tűnő tizenéves lányt Addison Timlin játssza majd, akit láthattunk már - néhány epizód erejéig - Sasha Binghamként fedetlen keblekkel és csupasz hátsóval a Kaliforgia című tévésorozatban David Duchovny oldalán és egyéb kisebb-nagyobb filmsorozatok szerepeiben. Azt hiszem, ezúttal kicsit visszafogottabb karakter jut majd neki osztályrészül, külső alapján mindenképpen ígéretes választás!


És hogy ki lesz Daniel? Nem más, mint a Most jóban kedves, édes-bús szerelmes fiút alakító Jeremy Irvine. Ez a fiú véleményem szerint annyira angyalarcú és gyermekien ártatlan, hogy kíváncsian várom, hogyan fogja majd alakítani Danielt... Én a létező összes módon el tudom képzelni a szerepre, minden tehetsége és adottsága megvan hozzá! Most már csak a jó forgatókönyvben és a jó rendezőben bízunk... Na és abban, hogy Cam szerepére is a megfelelő színészt választják majd ki. 

Hamarosan kiderül...

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates