2013. augusztus 26., hétfő

És ismét egy film - Csillagainkban a hiba

Korábban szó volt már róla, hogy John Green csodálatosan fájdalmas ifjúsági regénye is a filmvászonra kerül hamarosan, ám azóta nem adtam hírt róla. 
Pedig bizony fény derül már azóta a legfőbb szerepeket alakító színészek mindegyikére. 

Hazel Grace szerepét a Divergentből mindenki által ismert Shailene Woodley játssza majd - várhatóan nagyszerűen! :-)


Augustus Walters, vagyis Gus szerepére Ansel Elgortot választották ki, aki a Divergentben is együtt játszik a színésznővel, méghozzá ott a bátyját alakítja. Érdekes egybeesés.


Hazel szüleit Laura Dern és Sam Trammel alakítja majd. Sam Trammelt leginkább talán a True Blood Sam Marlotte-jaként ismerhetjük, Laura Dern nevéről pedig számomra egyértelműen a Jurassic Park ugrik be, de mondhatnám a Tökéletes világot is akár (Kevin Costner főszereplésével ), csak mert a kedvenc filmjeim közé tartozik :-)


Gus kissé bohókás, szerelmes és szintén beteg barátjának szerepében Nat Wolff-ot láthatjuk majd.

 Annyit tudunk, hogy John Green kezdeményezésére reagálva Shailene Woodley augusztus közepén levágatta csodálatosan gyönyörű és hosszú haját, hogy a Children With Hair Loss nevű egyesületnek adományozza - ezzel támogatva a betegség miatt hajukat vesztett gyermekeket. Hősies hajvágása sokaknak szolgált például és sok rajongó lány követte példáját. Szép kezdeményezés, dicséretes példamutatás...



 És hogy mi lett a hajvágás eredménye? Íme az első - nem hivatalos - fotó Hazelról és Gusról - immár rövid hajjal! :-) Aranyosak!























0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates