2012. április 16., hétfő

Vágyakozva várakozva... - április

Természetesen nagyon sok könyv van a várólistámon - újak és régiek egyaránt. De mindig van havonta plusz egy-kettő (néha több is), amely a listához adódik - a végtelenségig növelve annak számát. És akad köztük olyan is, amely a háta mögé utasítja az addig felsorakozott könyveket, és irtózatosan hangosan üvöltözi a fülembe: Engem olvass! Engem olvass! - és többnyire én engedek a nyomásnak - és Őt olvasom. Ebben a hónapban ez a könyv a hangoskodó:

Aimee Agresti: Megbűvölve

A tizenhat éves Haven Terra, az illinoisi iskolás lány nyugodt életében hatalmas változás következik be: két társával együtt gyakornok lehet a híres chicagói szállodában, a Lexingtonban. Ebben a hotelben lakott egy időben a neves gengszter, Al Capone is. Havennek kalandos gyermekkora volt: öt évesen egy árokparton találtak rá, és az őt gondozó ápolónő fogadta örökbe; testén különös sebhelyek vannak; érzékeny, értelmes és fogékony lány.   A patinás hotelépületet nemrég újították fel, és most gőzerővel készülnek a megnyitóra. Haven megismerkedik a szállodával és közelebbi kapcsolatba kerül az igazgatónővel, a gyönyörű, ám kiszámíthatatlan Aureliával, segédjével, a jóképű Luciannel, a fennhéjázó szakáccsal, Etannel, valamint a különös személyzettel is. Ahogy telik az idő, Haven és legjobb barátja, Dante, valamint a másik gyakornok, az okos Lance nyugtalanító felfedezéseket tesz: egy üres könyv lapjain üzenetek jelennek meg, fotók kezdenek el átváltozni, egy szoba magától tüzet fog, egy átjáró mögött elmondhatatlan titok lappang… Minden jel arra mutat, hogy semmi sem történik véletlenül…
De miért az ő életük változik meg? Miért akarja Aurelia olyan nagyon, hogy Haven beálljon a titokzatos Társaság tagjai közé? Egyáltalán: hogyan kerülnek ide, hiszen egyikük sem jelentkezett gyakornoknak a Lexingtonba? És a legfontosabb kérdés: túlélik-e életük legizgalmasabb, ugyanakkor legveszélyesebb kalandját?

Izgalmasan és titokzatosan hangzik nem igaz? Izgatottan várom! :-) Hát ti?

Méret: 135x200 mm
Terjedelem: 516 oldal
Puhafedeles kivitel
Ára: 3999 Ft





könyvtrailer túl sokat nem árul el ugyan, de ha már elkészült, érdemes megnézni.

Az írónőről: Aimee  Agresti író és újságíró, Washington D. C.-ben él férjével és kisfiával. Újságírásból diplomázott a Northwestern Universitin. 
Írt már a People, Premiere, DC Magazine, Capitol File, The Washington Post, Washingtonian, The Washington City Paper, Boston magazine, Women’s Health és a New York Observer magazinban is - hogy csak a legfőbbeket említsük.
Kíváncsian tekintek YA regénye, az Elbűvölve elé. :-)

Más bloggerek ezeket a könyveket várják vágyakozva...Olvassátok őket is!

4 megjegyzés:

Kristina írta...

Hm, erre én is kíváncsi vagyok! És még a borítója is szép! :)

Roni olvas írta...

Ugye? Remélem, jó lesz! Nagyon izgatja most a fantáziámat...:-)

MFKata írta...

Ezzel már én is szemeztem... mikor jelenik meg itthon?

Roni olvas írta...

Ha jól tudom, most jelent meg...:-)

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates