2015. március 16., hétfő

Bíró Szabolcs: Liliom és vér - Anjouk 1. - Íme a trailer!

Bíró Szabolcs neve egy ideje egyet jelent a magyar történelmi regénnyel. Nem is véletlenül! Szabolcs 2011-től kezdve szinte minden erejével azon fáradozik, hogy regényein keresztül minél több emberrel megismertesse és megszerettesse a magyar történelem legendáit, nagyjait és történeteit, és azt hiszem, nagyon jó úton halad afelé, hogy ez így is legyen.

A 2015-ös Könyvfesztiválra most egy igazán nagyszabású dologra készült: megjelenik 10 kötetesre tervezett monumentális sorozatának, az Anjouknak az első része, Liliom és vér címmel.

Bíró Szabolcs nagyszabású történelmi regényfolyamának lapjain valós és fiktív szereplők, urak és szolgák, királyok és katonák sorsa fonódik össze, és alakul Isten vagy a végzet akarata szerint. A sorozat nyitó kötete a XIV. század első negyedéről, az Anjou-kori Magyar Királyságról mesél – egy távoli, vadregényes, egyszerre dicsőséges és vérben fürdő korról, melyben még számított az adott szó, a becsületnek súlya volt, az emberéletet pedig egészen más áron mérték. (Athenaeum Kiadó)

A könyvhöz a székirodalom, a Moony cinema, a Debreczeni Dósa Bandérium és a Csallóközi Anjou Károly Bandérium összefogásának eredményeként igen látványos és magával ragadó könyvtrailer készült, melyet ma első ízben láthat minden érdeklődő!
Érdemes végignézni, igazi kedvcsináló!

A videó megtekintéséhez kattints ide!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates