2013. június 27., csütörtök

Bloglovinnal a változás útján...

Nos, ha képletesen akarnék szólni, azt mondanám: az elmúlt néhány napban a Google Reader megszűnésétől volt hangos az Internet...Mert igen, ez most már tény: 2013. július 1-től megszűnik a Google ezen szolgáltatása, ami annyit tesz, hogy az évek során fellelt követendő bloglistánk eltűnik az éterben. Elvész, semmivé lesz. Vagyis a feliratkozásunk egy-egy blogra teljesen megszűnik, ezentúl nem olvashatjuk összegyűjtve azt, hogy az általunk kedvelt blogokon milyen új bejegyzések születtek.. Legalábbis abban a formában nem, ahogy eddig!

De semmi vész! Van megoldás!

Méghozzá az adott blog követése a Bloglovin segítségével!

Egy kis segítség ahhoz, hogy mi is a teendőnk? 
1. Lépj a www.bloglovin.com oldalra!
2. Regisztrálj az általad feliratkozásokhoz használt e-mail címmel v. a Facebookos accountoddal - Join Bloglovin! (Ne aggódj, csupán egy név, felhasználónév, e-mail cím és jelszó megadása szükségeltetik, fél perc az egész - és ezt csak egyszer kell megtenned!)
3. Ha regisztráltál, kukkants bele az e-mailjeidbe. Hamarosan érkezik egy üdvözlő mail a Bloglovintől, benne egy linkkel. Erre a linkre kattintva megerősíted a regisztrációdat.
4. A link egyenesen a Bloglovin oldaladra irányít, ahol az okos kis program megkérdezi, szeretnéd-e importálni a korábban Google Readerben tárold adataidat! Hát persze! Kattints rá!
5. Voila! Az össze eddig követett blogod megmarad, csak ezentúl Bloglovin segítségével követed őket. Valamennyi friss bejegyzés megjelenik majd Neked ezen az oldalon, minden újabb blogot, ami ezután megtetszik, egyetlen kattintással követni tudsz! Csak keresd a gombot!

Follow on Bloglovin

Kattints rá, és már fel is iratkoztál az adott oldal olvasói közé! Gratulálok!

Szóval, minden eddigi híreszteléssel ellentétben nincs nagy baj, csupán tudni kell okosan váltani. A követéseid - ha nem hagyod - nem vesznek el, minden marad a régiben, csupán új helyre kerülnek a feliratkozások. 

Méghozzá nem is akármilyenre! Hiszen a Bloglovin könnyen kezelhető, tetszetős felület, a követett blogokat csoportokba rendezheted (pl. téma szerint), irányíthatod. Hidd el, tetszeni fog!

Remélem, tudtam segíteni! Ha bárkinek kérdése van, keressen meg nyugodtan - igyekszem segíteni!


További jó olvasást Mindenkinek! És ne felejts el feliratkozni a blogra! :-)

Follow on Bloglovin


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates