2014. szeptember 17., szerda

Summer Madness

Kelly-től kaptam egy felkérést arra vonatkozóan, hogy nosztalgiázzunk kicsit és térjünk vissza a nyárba egy röpke bejegyzés erejéig. Örömmel csatlakozom - nem véletlenül vagyok olyan nagy nyár-rajongó...
 
Lássuk hát!

1. Mutass egy nyári borítójú könyvet!
Nyári borítójú és nyári témájú is Sarah Dessen Álom két keréken című könyve, mely nekem egyértelműen a nyár legnagyobb könyvélménye volt: könnyed, fülledt, fiatalos - tényleg igazi nyári olvasmány. Itt olvashattok róla bővebben!


2. Válassz egy kitalált helyet, ami tökéletes célállomása lenne a nyári vakációdnak!
Valami csendes és nyugodt helyre mennék legszívesebben, mondjuk Hobbitonba a Gyűrűk urából. Nagyon tetszenek a pici és lakályos hobbit otthonok, a családias légkör és a gyönyörű természet, ami mindezt körülveszi.


3. Éppen a nyári vakációdra mész és a repülőgépen ülsz. Egy olyan könyvet akarsz olvasni, ami egész úton kitart. Melyik regényt választanád?
Egészen biztos vagyok benne, hogy nem könyvet vinnék, sokkal inkább az e-book readeremet - telepakolva jobbnál jobb könyvekkel. 
Ha erre nincs lehetőség, akkor az Outlandert vinném, és a második részét, a Szitakötő borostyánbant - amit még nem sikerült elolvasnom. De jó választásnak tűnik Merle-től A sziget is...



4. Nyári szomorúság gyötör – melyik vidám könyvvel csalnál mosolyt az arcodra?
Szerintem nyári szomorúság nem létezik. Nyáron mindenki vidám, tele van energiával és a sok napsütés, a sok világos és élénk szín hatására jókedvűbb a megszokottnál. 
Ennek ellenére persze lehetnek borósabb napok és borúsabb hangulatok. Én az Időtlen szerelem trilógiát olvasnám - bizonyos jelenetei és az ártatlan, édes bája garantáltan felvidítanak.

5. Éppen a tengerparton ülsz, teljesen egyedül. Melyik kitalált karakter lenne a tengerparti bébid?
Most mondjam azt, hogy Ian A burokból...? :) Valószínűleg őt akarnám magam mellett tudni, de az az igazság, hogy nem nagyon tudom őt elképzelni a tengerparton sütkérezve, annyira összenőtt az ő képe a félhomállyal, a bujkálással...
Jamie-t választanám, vagy Adamet, a Hová tűntél? című könyvből... Milyen jó kis dalokat játszana nekem a gitárjával a parton....

6. A fagyizás mellé kell egy fagyos, menő haver is! Melyik kitalált karakter lenne a legjobb barátod?
Ó, hát erre milyen könnyű válaszolnom! Hát persze, hogy Alaric a Vámpírnaplókból! De csakis akkor, ha Matt Davis testesíti meg :)


7. Oszd meg a nyári őrületet! Taggelj be pár embert! 
Hát, azt hiszem, a nyári őrület lassan véget ér, és lassan őszi őrületet kellene mondanom....Így aztán, aki kedvet érez mindezt végigcsinálni az ősszel, ne késlekedjen! Ossza meg velünk!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates