2012. április 10., kedd

Nyuszi-hozta ajándékok :-)

Ma a postás egy csomaggal érkezett hozzánk. Messziről jött és nagyon különleges "személy" volt a feladója: a Nyuszi! 
Na nem akármilyen nyuszi ám, hanem ez egy nagyon kedves, nagyon barátságos, nagyon-nagyon kreatív Nyuszi, akivel összehozott a véletlen, vagy jósors, vagy mondjam úgy: végzet :-) 
Lássuk, mit is kaptunk...
Először is, kaptunk a lányokkal egy-egy kézzel készített, névre szóló könyvjelzőt, aminek a lányok rettentően örültek! Brena, csak hogy tudd: a katicás könyvjelző az Oroszlánkirályban kapott helyet (lányomat kérdezve: Mi a kedvenc részed a meséből? Ő: Hát az, amikor meghal az apukája! :-D), a kacsás pedig a Kutyák kézikönyvében (a kicsi nagyon nagy kutyabarát) - tehát mindketten a kedvenc könyvbe tették!!!! Azért ez nagy szó ám!
Valamint kaptunk három kis "Kapocsmanót" :-) nagyon arik!

És a legeslegnagyobb meglepi: a Dobozváros! és nem is akármilyen! Dedikált példány! És az én saját nevemre szól!!!! Jajj, nagyon örülök neki! Komolyan, még a könnyem is kijött a meghatottságtól! Nem pontosan a könyv miatt...hanem maga az a tény, hogy valaki, valahol az ország másik felében beáll a sorba dedikáltatni Nekem egy könyvet és rám gondol - ismeretlenül is... nagyon kedves gesztus, és többet ér minden ajándéknál! 
Nem tudom elégszer mondani Neked: Köszönöm!

És az ajándékok:




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates