2013. március 16., szombat

Filmes hírek - Divergent (A beavatott)

Újabb filmes hírek láttak napvilágot - ezúttal a Divergent, vagyis Veronica Roth disztópiájának megfilmesítéséről. Pontosabban a castingról...

Azt már tudjuk egy ideje, hogy a könyv - és film - főhősnőjét, Beatrice Priort Shailene Woodley játsza majd  a könyv filmadaptációjában, most azonban nyilvánosságra hozták a többi kiválasztott szereplő személyét is.

Számunkra talán legfontosabb, hogy ki alakítja majd Négyes szerepét .... Hiszen kiválasztották már Őt is! Hogy ki ő? Nem más, mint Theo James, az Underworld moziváltozatának Davidje...Igazából más közismert filmjét nem is nagyon tudom megemlíteni, főként tv-sorozatokban játszott eddig - amit nálunk persze nem vetítettek, így többnyire ismeretlenül hangozhat a neve - legtöbbünknek..
Bevallom, nálam Ő nem kifejezetten egy Négyes, mindenesetre látok benne fantáziát, látok benne lehetőséget - ki tudja! Akár még tökéletes is lehet! :)

Annyit még Theo James-ről - mert bevallom, engem ezzel nyert meg magának: Theo James színészi karrierjén kívül a zenei karrierrel is kacérkodott. A londoni székhelyű Shere Khan nevű együttes énekes-gitárosa volt sokáig - ma már aktívan nem zenélnek együtt, ám zenéjüket még sok helyen fellelhetjük és meghallgathatjuk. Például itt:



És akkor lássuk a Többieket:

Eric szerepében - Jai Courtney        
             
 Maggie Q mint Tori

Christina - Zoé Kravitz

Caleb - Ansel Elgort

És - súgva, halkan még annyit teszek hozzá: egyes források és pletykák szerint Kate Winslet játssza majd Tris anyját, Aaron Echhart Marcust, Peter szerepébe pedig Miles Teller bújik majd...de, természetesen, ezek még csak kúsza hírek :)
Roppant izgatottan várom a filmet, amelynek bemutatóját 2014. március 21-re datálják...





1 megjegyzés:

Mazsidrazsi írta...

Most már nagyon várom :))))

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates