2013. szeptember 7., szombat

Blogturné Klub - Ezt olvasnod kell!



Mint ahogy azt már korábban is olvashattátok, ősszel számos újdonsággal bombáznak minket a magyar kiadók. A friss megjelenésű könyvek között nehéz választani. 
Azért, hogy megkíséreljük megkönnyíteni a dolgotokat, néhány blogger összefogott és létrehozta a Blogturné Klubot. 

Mit is jelent ez?

Pontosan azt, amit a cím is takar: külföldi minta alapján egy-egy könyv köré felépítünk egy turnét, melynek keretein belül a részt vevő blogok meghatározott sorrendben, mintegy állomásszerűen közlik a könyvről alkotott véleményüket, elárulnak egy-egy érdekességet, extra információt a könyvről megfűszerezve azt némi izgalmas nyereményjátékkal.
Ezzel nemcsak a választást igyekszünk megkönnyíteni számotokra, de közben szórakozhattok, játszhattok, jól érezhetitek magatokat!

Tartsatok hát velünk az ősszel, ismerjük meg együtt a kiadók őszi újdonságait!

Kezdjük mindjárt egy rég várt újdonsággal:


Az Üvegtrón szeptember 18-án jelenik meg hazánkban a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. Hogy ezt megünnepeljük, kilenc blogger fogott össze, hogy bemutassa Nektek Celaena Sardothien, Adarlan legjobb bérgyilkosának és társainak történetét.

Szeptember 7-től 15-ig minden nap egy új blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, továbbá minden állomáson bemutatásra kerül egy-egy fontosabb karakter. És persze ezen kívül is megtudhattok még számos érdekességet, ha velünk tartotok!

Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de nyerhettek is! Bizony, a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából, a turné végén kisorsolunk 3 (!) példányt az Üvegtrónból! A bejegyzések végén találtok majd egy Rafflecopter dobozt, aminek egyszeri, helyes kitöltésével versenybe szállhattok a könyvekért (nem kell minden állomáson kitölteni!)

Az Üvegtrón blogturnénak a következő állomásai lesznek:
(az alábbi linkek naponta frissülnek majd, hogy könnyebben nyomon tudjátok követni a turnét):

1. 09/07 MFKata gondolatai - Ismerd meg Noxot!
2. 09/08 Deszy könyvajánlója - Ismerd meg Adarlan királyát!
3. 09/09 Dreamworld - Ismerd meg Kaltaint!
4. 09/10 Roni Olvas - Ismerd meg Caint!
5. 09/11 Szilvamag olvas - Ismerd meg Perringtont!
6. 09/12 Kristina blogja - Ismerd meg Nehemiat!
7. 09/13 Kelly Lupi olvas - Ismerd meg Doriant!
8. 09/14 Nem harap a… - Ismerd meg Chaolt!
9. 09/15 Függővég - Ismerd meg Celaenat!



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates