2012. szeptember 20., csütörtök

Újabb filmes hír - Beautiful Creatures trailer

Úgy tűnik, ez a hét a filmek hete. Legalábbis a filmes hírek és kiadott trailerek hete..:) Újabb 2013-ban megjelenő film előzetesét mutatták be ugyanis a napokban, ami - mily meglepő - ismét csak egy könyv adaptációja, méghozzá Kami Garcia: Lenyűgöző teremtmények című regényének filmfeldolgozása.

Bevallom, én még nem olvastam a könyvet, de a várólistámon lapul egy ideje, és azt kell mondanom,hogy a trailer után előrébb került és a napokban el is kezdem elolvasni. Mert az előzetes határozottan jó! Izgalmakat, romantikát, misztikumot ígér - és ez nálam jó kombináció! Ráadásul olyan neves színészeket vonultat fel, mint Emma Thompson, Jeremy Irons és az az Emmy Rossum, aki az Operaház fantomjának Christine-jét játszotta anno Gerard Butler oldalán! Hát nem ígéretes? 



A filmet egyébként 2013. február 13-án mutatják be az USÁban, reméljük, hozzánk sem ér el túlságosan későn! Nagyon várom! :) 

És íme, néhány filmkocka kedvcsinálónak:


Ethan szerepében Alden Ehrenreich, Lenát pedig Alice Englert játsza

(Alden nem kimondottan számít jóképűnek. Viszont mégis azt kell mondanom, van benne valami határozottság, férfiasság és erő, ami miatt vonzónak mondanám és határozottan tetszik a szerepre... Ez a képe pedig egyenesen James Deant juttatja az eszembe...Haragban a világgal, nem igaz? :))










Emma Rossum Ridley-t alakítja





0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates