2013. április 28., vasárnap

A hónap kötete - 2013.április

Tudom, tudom...nagyon elhanyagoltam mostanában ezt a kicsiny kis rovatot - és nagyon sajnálom. Mert rengeteg sok szép könyv van mostanában, gyönyörűek, minőségiek, forgatnivalók. Én pedig támogatom ezen kötetek kiadását, azt, hogy végre minden kiadó észre vegye: igény van az olvasók részéről arra, hogy a könyv, amit a kezében tart, nemcsak  esztétikus legyen, hanem tartós és minőségi is. Ne csak a  belső értéke legyen örökérvényű és valódi...

Nos, az április számomra sok könyvet hozott, sok szép és tartalmilag is értékes kötetet. Ezek közül választottam ki egyet, méghozzá John Green legújabb regényét, a Csillagainkban a hiba címűt, melyet a Gabo Kiadó adott ki - nem is akármilyen formában!

Ó, ez a könyv gyönyörű! Mióta átvettem, nem tudok betelni vele. Keménytáblás és védőborítós természetesen, gyönyörű dombornyomott csillagokkal a védőborítón - ugyanazon mintával a kötésen. De a legszuperebb rész még csak most jön! A védőborító oldalhajtásán a szerző fényképére is offszettel dombornyomott fénylő kis csillagok lettek nyomva! Körberagyogják John Greent - fölötte, körülötte, rajta, mindenhol körbeveszik! Csodálatos! Csillognak-villognak, arra késztetnek, hogy forgasd, simogasd, gyönyörködj! 
Köszönjük az élményt! A könyvespolc méltó tagja lehet!


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates