2013. április 9., kedd

Filmes hírek - James Dashner: Az útvesztő

Ezúttal a James Dashner  rajongóknak szolgálhatok jó hírrel - illetve a The Maze Runner, vagyis Az Útvesztő  rajongóinak. 

Azt ugyan eddig is tudtuk, hogy a könyvet filmre viszik - meglepő is lenne, ha nem így történne -, de úgy tűnik, most valóban beindult a gépezet és gőzerővel folyik a casting. Nagyon rövid idő alatt kiválasztottak néhány színészt a kisebb szerepekre, illetve megvan a Teresát játszó színésznő személye is, aki nem más, mint Kaya Scodelario. Kaya játszott többek között a Titánok harcában vagy a mostanában moziban futó Now is good, vagyis Most jó c. filmben (ami persze szintén könyvadaptáció, Jenny Downham: Amíg élek feldolgozása. Kaya Zoey-t alakítja a filmben). A színésznő egyébként nagyon örül a szerepnek, hiszen nagyon nagy rajongója a könyvnek és én is azt hiszem, hogy tökéletes választás ő a szerepre. 

A többi névről annyit lehet tudni, hogy Will Poulter alakítja majd Gallyt, Aml Ameen Alby-t és Thomas Sangster Newt-ot - hú :-)! Most már csak arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy vajon ki testesíti majd meg a főszereplőnket, Thomast! 

A filmet egyébként 2014 februárjában mutatják majd be, Valentin napján.

Aml Ameen mint Alby és Thomas Sanster mint Newt

 Gally szerepében Will Poulter






2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!
Nemrég olvastam a könyvet és nagyon tetszett. Rögtön olvasni akartam a folytatást, de a kiadó honlapján az írták még nincs pontos dátum, hogy mikor fogják folytatni. Sajnos.

Roni olvas írta...

szia,
igen, sajnos nincs hír a folytatásról, reméljük, nem késlekednek vele sokáig...én is nagyon várom már! :-)

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates