2013. december 4., szerda

Blogturné Karácsony - 4. nap

Mi az a Blogturné Karácsony?

Közeleg a karácsony… s hogy Jane Austen szavaival éljünk: “Igazán ez a baráti összejövetelek ideje. Karácsonykor mindenki meghívja barátait, és az emberek még a legrosszabb idővel sem törődnek. Egyszer egy teljes hétre ott ragadtam egy barátom házában a havazás miatt. Kellemesebbet képzelni sem tudok. Csak egy estére mentem, és nem tudtam eljönni attól a naptól számított egy hétig.” Nos, a Blogturné Klub tagjai is mindig szívesen látják barátaikat egy csésze teára, vagy akár egy nagyszabású, fergeteges karácsonyi partira, melyre ezennel Téged is szeretettel meghívunk, Kedves Olvasó! Ám ne számíts arra, hogy egy hét után szabadulhatsz! Neeem! Mi pontosan 24 napra tervezzük a vendéglátásodat! Gyere, foglalj helyet közöttünk, s ha már kényelmesen ülsz, várjuk együtt a vendégeket! Fogadjunk, hogy ismered is őket! S ha mindegyikük nevét kitalálod, az összejövetel végén, vagyis karácsony napján Tiéd lehet a legnagyobb csomag a fa alatt! Nem, azt nem árulhatjuk el, hogy mi van benne, hiszen akkor oda lenne a meglepetés! De garantáltan tetszeni fog, hiszen jól megpakolták az Angyalok! :) S ha nem sikerül rájönnöd az összes vendég kilétére? Akkor se keseredj el, hiszen számos kisebb ajándék is vár Rád! (Segítségként: a vendégek mindannyian a Blogturné Klub turnéban részt vevő könyveinek szereplői voltak/lesznek. S ha esetleg egyikre-másikra nehéz lenne ráismerni - ne aggódjatok, adunk segítséget!)

Várjuk hát együtt a vendégeket és a Karácsonyt!!!

A naptárunkat "nyitogatásával" juthattok el a bejegyzésekhez, illetve a történet elejéhez is!

December 4. - Még 20 nap van karácsonyig

Odabent az újonnan érkezőt a hűtőszekrény előtt találják meg, őrülten kutat valami után.
- Vodkátok nincs? Mi ez a gyerekpezsgő? - néz értetlenül a többiekre. - Ha már meghívtatok, adhatnátok valami normális piát!
- Rövid és döcögős kapcsolatunk ellenére, egyet kell vele értenem - szólal meg D, amivel egy karba bokszolást érdemel ki C-től.  
- Majd én töltök, B. Hol hagytad Maggie-t? - kérdezi M, és máris a bárpulthoz siet.
- A félnótás lányomra gondolsz? El sem engedi a drágalátos zsernyákjának a kezét! Komolyan azt hiszi, hogy pont ő kell egy ilyen vagány férfinak? Cöh! … Megkapja, amit akar, aztán a szemétbe dobja! De hozzám aztán nem fog hozni egy nyivákoló csecsemőt, az biztos! Elég nekem őróla gondoskodni! - M átad B-nak egy vodkával töltött  poharat, mire az nagyokat kortyolva rögtön félig üríti azt.
- Hmm...Kalashnikov! - mosolyog a pohárra. - Te aztán tudod, mitől döglik a légy! - kacsint a fiúra.
M. zavartan köhintve a kanapéhoz siet és leül D-vel szemben. D. mellett C., aki rajongó tekintettel, arcán bárgyú vigyorral csüng annak minden mozdulatán.
- Na mi van? Bejön neked a szépfiú, mi? - veti oda B. gonoszan. - Csak azt ne hidd, hogy majd eljön érted fehér lovon! Álmodj, királylány!  - röhög fel hangosan, mire a kislány zavartan elhúzódik a hercegtől..
- Nem...nem gondoltam ilyesmit - feleli halkan, pironkodva.
Ekkor ismét dallamos csengőszó hallatszik. Újabb vendég érkezett.


Nyereményjáték

A rafflecopter dobozba belépve máris esélyes vagy a Blogturné Klub karácsonyi mulatságának kisebb nyereményeire. S ha netalántán az összes vendég kilétét eltalálod - indulhatsz a főnyereményért, amit karácsony napján sorsolunk! Rajta hát!

(Még egyszer szeretnénk megjegyezni, hogy nem kell kapkodni. Könnyen lehet, hogy az adott szereplőt még nem is ismeritek, mert az elkövetkező egy-két hétben kezdődő blogturnéinkban lesz majd szerepük. Direkt írunk mindegyikükről olyan tulajdonságokat, amelyekből rá lehet jönni a személyükre, így ha valami érdekes szokásuk vagy hóbortjuk van, azt tekintsétek nyomnak!)

Figyelem! Ezen a napon B. személyére kell rájönnötök!


a Rafflecopter giveaway

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates